Uitnodiging informatieavond Nieuwe Veemarkt en Meeuwenlaan

Kom meer te weten en laat van je horen

31 januari '23

Zoals eind vorig jaar al aangekondigd organiseren we op dinsdag 7 februari van 18:45 – 21:00 samen met de gemeente Zwolle een informatieavond over de woningbouw en de herinrichting openbare ruimte Nieuwe Veemarkt en Ontwikkelzone Meeuwenlaan.

image alt

Wat kun je verwachten?

We starten met een gezamenlijke aftrap waarin we informatie geven over waar we nu staan met beide plannen. Daarna is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan en vragen te stellen aan de betrokkenen van zowel de Nieuwe Veemarkt als van de Meeuwenlaan zoals de stedenbouwkundige, landschapsontwerper, projectleider en ontwikkelaar. Aan de hand van beeldmateriaal geven we een indruk van de plannen.

image alt

Laat van je horen

Tijdens het tweede gedeelte van de avond gaan we graag met jou in gesprek over de mogelijkheden voor de inrichting van de openbare ruimte. Misschien heb je wel ideeën over welke sport- en spelvoorzieningen jij bijvoorbeeld graag terugziet in jouw woonomgeving? Of je hebt misschien wel andere wensen voor nieuwe voorzieningen in Kamperpoort, zoals een buurtcafé of een andere ontmoetingsruimte. En vind je het prettig om samen te werken in een gedeelde werkomgeving of geef je liever de voorkeur aan het thuiswerken?


We vertellen waar we nu staan met de plannen en jouw ideeën en wensen nemen we zoveel mogelijk mee zodat we met elkaar een mooie leefomgeving ontwikkelen waar huidige en nieuwe bewoners en gebruikers graag willen wonen en zich thuis voelen.

Ben je erbij?

Dan ben je vanaf 18:45 van harte welkom aan de Meeuwenlaan 2 (oude Wehkamp kantoor) in Zwolle. Het programma start om 19:15 en duurt tot circa 21:00u.

Het betreft een inloopavond. Aanmelden is niet nodig.

De gezamenlijke aftrap wordt opgenomen op camera en is na afloop online terug te kijken. Kom je liever niet in beeld? Meld dit bij binnenkomst, dan houden we hier rekening mee.

We zien je graag op 7 februari aan de Meeuwenlaan 2.

Route en parkeren

De ingang van het gebouw aan de Meeuwenlaan 2 vind je aan de achterzijde. Je kunt om het gebouw heen lopen of met de fiets/auto er om heen rijden. 


Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.


Meer informatie
Kijk hier voor meer informatie over de Meeuwenlaan.

Kijk hier voor meer informatie over de Nieuwe Veemarkt.

Blijf op de hoogte! Nieuwsoverzicht
Een flinke stadsbuurt Meeuwenlaan in Zwolle